Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Puodelis 0,3 L rožinis | rose

Prekės kodas: 6411923664042
Nesenstanti šiaurietiško dizaino ikona Teema sujungia estetiką su funkcionalumu. Paprastų formų, paremtų pagrindinėmis – apskritimu, kvadratu ir stačiakampiu – kolekcija, sukurta legendinio dizainerio Kaj Frank, pasižymi plačia spalvų gama ir yra viena iš mėgiamiausių. Subtilus rožių atspalvis nukelia mintis į švelnų, ramų šiaurietišką saulėlydį. Rožinė glazūra atrodo permatoma, papildanti gryną baltą spalvą ir lengvai derinama su kitomis kolekcijos spalvomis. Rožinė spalva jūsų stalo serviravimui suteikia elegancijos ir sukuria raminančią atmosferą. 0,3 L puodelis yra idealaus dydžio kavai ar arbatai ir yra puiki dovana.
18.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu naudoti orkaitėse
Saugu naudoti mikrobangų krosnelėse
Saugu plauti indaplovėse
Atsparus šalčiui

Dizaineriai

Heikki Orvola

Gimė 1943 m. Helsinkyje. Heikki Orvola yra viena iš suomių dizaino varomųjų jėgų. Jis kuria stiklo, keramikos, ketaus bei tekstilės gaminius. Orvola dirba daugiausia pramoninio dizaino versle, bet jis taip pat domėjosi skirtingų medžiagų galimybėmis kaip meninės raiškos formomis. Per savo dizainerio karjeros laikotarpį Heikki Orvola buvo apdovanotas įvairiais apdovanojimais taip pat ir bene svarbiausiu Suomijos dizaino Kaj Franck apdovanojimu 1998 m.

Kaj Franck

Vyborge gimęs Kaj Franck laikomas Suomijos dizaino sąžine. Savo kūryboje jis pašalino viską, kas nebūtina, palikdamas tik esminius elementus. Kaj Franck buvo apdovanotas galybe Suomijos ir tarptautinių apdovanojimų, o jo darbai buvo eksponuojami daugelyje dizaino ir meno muziejų visame pasaulyje. Stiklo linija Kartio ir stalo reikmenų linija Teema yra vienos žinomiausių jo kūrinių.

Atgal