Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Lėkštė 250 mm

Prekės kodas: 6411923661300
Viena garsiausių dizainerio Tapio Wirkkala kolekcijų – „Ultima Thule“, įkvėpta žiemos ir atkartojanti tirpstančio ledo tekstūrą. Šaltuoju metų sezonu žavinti gebėjimu išlaužti šviesos spindulius į šildančią vaivorykštę, šiltuoju - vėsina, primindama apie ledinę gaivą, vėsą ar rytinę rasą. Išskirtinė prabanga, pritaikyta maloniam, jaukiam kadieniam naudojimui.
Ikoniško dizaino Ultima Thule lėkštė suteiks arktinės gamtos įspūdį, bet kuriam stalo dekorui. Puikiai tinka salotoms, užkandžiams ar pyragaičių ir vaisių patiekimui. Tiek kasdienėmis, tiek šventinėmis progomis. Tobulai dera su kitais šios kolekcijos gaminiais.
54.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu plauti indaplovėse

Dizaineriai

Tapio Wirkkala

Gimė Suomijos mieste Hanko. Tapio Wirkkala žinomas, kaip visapusiškas dizaino genijus. Jo prisilietimas prie dizaino apima viską - nuo stiklo gaminių iki banknotų dizaino ir grafinio meno. Per savo karjerą Wirkkala dalyvavo galybėje tarptautinių parodų ir tuo pačiu daugelį metų dirbo Helsinkio meno ir dizaino universiteto meno direktoriumi. Laimėjęs daugybę apdovanojimų, įskaitant tris aukso medalius Milano trienalėje 1951 m. ir dar tris 1954 m.

Atgal